Mohamed Aziz Aidi (©TV turnir šampiona)
Mohamed Aziz Aidi (©TV turnir šampiona)

Aziz Aidi najbolji levi bek TV turnira šampiona

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.08.23. | 23:00

Lepo priznanje za Tunišanina koji je u Doboju pokazao da je prva napadačka snaga na spoljnim pozicijama srpskog prvaka

(od dopisnika Mozzart Sporta iz Doboja)

Fantastično izdanje rukometaša Vojvodine na 54. TV turniru šampiona u Doboju, osvojeno treće mesto sa samo jednim porazom i tri pobede (jedna posle sedmeraca), uticali su da neko od novosadskih crveno-belih dobije i pojedinačnu nagradu u gradu u Republici Srpskoj. Pehar za najboljeg levog beka turnira dobio je Tunišanin Mohamed Aziz Aidi. Njemu je priznanje uručio legendarni as svetskog rukometa Veselin Vujović.

Izabrane vesti

Aziz je zimus stigao u Novi Sad iz Metaloplastike, gde je bio ubedljivo najbolji igrač. Igrao je promenljivo u prvih šest meseci na Slanoj bari, vukao je i povrede, ali je ovog leta najavio da će biti jedna od uzdanica Borisa Rojevića, posebno u Ligi Evrope koja kreće za nešto manje od dva meseca.

U idealnoj postavi u Doboju našli su se i - golman Gonzalo Perez de Vargas (Barselona), levo krilo Hampus Vane (Barselona), sredniji bek Staš Skube (Monpelje), desni bek Dika Mem (Barselona), desno krilo Nenad Kosteski (Eurofarm Pelister) i pivotmen Jaser Mohamed (Al Ahli Kairo).

Pehar za šampiona 54. TV turnira šampiona podigao je mladi golman Katalonaca Filip Šarić, sin Danijela Šarića, nekada as katalonskog giganta koji je bio na čelu Organizacionog odbora ove godine najjačeg turnira na svetu.

Barseloni kao pobedniku je pripala novčana nagrada od 15.000 evra, Al Ahliju 10.000, dok je Vojvodina dobila 5.000.

Tokom sva četiri dana tribine su bile dobro popunjene, posebno kada je igrala Barselona. Finale je gledalo više od 2.000 ljudi. Tražilo se mesto više.

KONAČAN REDOSLED: 1. Barselona, 2. Al Ahli, 3. Vojvodina, 4. Monpelje, 5. Zagreb, 6. Eurofarm Pelister, 7. Celje, 8. Sloga Doboj.



tagovi

RK VojvodinaMohamed Aziz AidiTV turnir šampiona u Doboju

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara